Μεγάλη Ποικιλία ΠαιχνιδιώνΑσφαλείς Συναλλαγές Τηλ: 2296 023490
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Lego – Harry Potter – Flying Ford Anglia – 76424

19,99

Αναπαραστήστε το συγκλονιστικό ταξίδι του Χάρι Πότερ™ και του Ρον Ουέσλι προς το Χόγκουαρτς™ με το Ιπτάμενο Ford Anglia™ (76424) με αυτό το σετ παιχνιδιού φαντασίας για παιδιά ηλικίας 7+. Το κατασκευασμένο από τουβλάκια LEGO® αυτοκίνητο διαθέτει πόρτες που ανοίγουν και αφαιρούμενη οροφή για εύκολη τοποθέτηση των μίνι φιγούρων Χάρι Πότερ και Ρον Ουέσλι™ και της φιγούρας της κουκουβάγιας Χέντβιχ™ στο εσωτερικό. Υπάρχει επίσης χώρος στο πορτ-μπαγκάζ για τη βαλίτσα, τα ραβδιά του Χάρι και του Ρον και τον κατοικίδιο αρουραίο του Ρον, τον Σκάμπερς™.
Αυτό το υψηλής ποιότητας παιδικό παιχνίδι κατασκευής είναι εξαιρετικό δώρο γενεθλίων ή κάθε περίστασης για να αναπαριστούν αγόρια και κορίτσια την εμβληματική σκηνή από την ταινία Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά™ και να επινοούν τις δικές τους μαγικές ιστορίες.
Αυτό το σετ παιχνιδιού περιπέτειας με αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα σετ κατασκευής LEGO Harry Potter (πωλούνται χωριστά) για να δώσει έμπνευση στη φαντασία των μικρών μάγων, μαγισσών και Μαγκλ™ και να τους προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες παιχνιδιού.

 
 
 
Π.Λ.Τ.

Μόνο 2 απομένουν σε απόθεμα

Ποσότητα

Επιπλέον πληροφορίες

Ηλικιακό Εύρος

Φύλο

Κατασκευαστής

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

preloader