Μεγάλη Ποικιλία ΠαιχνιδιώνΑσφαλείς Συναλλαγές Τηλ: 2296 023490
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πολιτική Αποστολών

Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται εταιρίες ταχυμεταφορών συνεργαζόμενες με την επιχείρηση. Για πολύ βαριά και ογκώδη προϊόντα η αποστολή τους θα πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση. Η παράδοση των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών, γίνεται επί πεζοδρομίου στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ειδικότερα, οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα και παραδίδονται με πρακτορεία Μεταφορών, δεν εκτελούνται για τις ημερομηνίες 24-12 & 31-12.

Το κόστος αποστολής είναι:

  • Για την Αττική το κόστος των μεταφορικών ειναι 3.90 €. Για συναλλαγές από 69.00 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
  • Για τη Θεσσαλία, τη Δυτική Ελλάδα και την Κεντρική Ελλάδα το κόστος των μεταφορικών είναι 4.90 €.
  • Για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, την Κεντρική Μακεδονία , την Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο το κόστος των μεταφορικών είναι 5.90 €.
  • Για τα νησιά του Ιονίου – του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και την Κρήτη το κόστος των μεταφορικών είναι 6.90 €.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη).

Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη)

Ενδεικτικοί χρόνοι παράδοσης :

  • Εντός πόλης Μέγαρων την ιδιά ημέρα.
  • Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες
  • Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες
  • Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης από την έδρα της επιχείρησης  και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. Εντός περιφέρειας αφορά την παραλαβή, μεταφορά και παράδοση αποστολών εντός της ίδιας περιφέρειας της επιχείρησης, με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές. Ως δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών.

preloader