Τηλ: 2296 023490
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 49€ Ασφαλείς Συναλλαγές Μεγάλη Ποικιλία Παιχνιδιών

Πολιτική Απορρήτου

Διαχείριση & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη της ιστοσελίδας διέπεται από τους όρους της παρούσας πολιτικής και τις σχετικές διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Επίσης, είναι πλήρως εναρμονισμένη με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) , που τέθηκε σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018.

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως  χρησιμοποιείται στην παρούσα πολιτική, αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός χρήστη / πελάτη της ιστοσελίδας και τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. Σε αυτό το πλαίσιο τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε εταιρίες που συνεργάζονται με την επιχείρηση αλλά πάντοτε με προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας και με γνώμονα ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για παράνομους σκοπούς.

Ο όρος «διαχείριση» καλύπτει ευρύ φάσμα πράξεων που πραγματοποιούνται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, είτε με χειροκίνητα είτε με αυτοματοποιημένα μέσα. Περιλαμβάνει τη συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμό, περιορισμό, διαγραφή ή καταστροφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από την επιχείρηση  για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του  σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις. Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών αλλιώς για όσο διάστημα επιθυμείτε να έχετε λογαριασμό στο www.palaska-toys.gr . Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία).

Επιπλέον η επιχείρηση μας δεν παρέχει σε κανένα άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο (ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου) τα στοιχεία των πελατών/χρηστών της. Αποκάλυψη των στοιχείων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον σε περίπτωση που τούτο απαιτείται από νόμο, δικαστική απόφαση, εισαγγελική παραγγελία ή προκειμένου να διασφαλίσει δικαιώματά της που έχουν ανακύψει από τη δοθείσα και εκτελεσθείσα από πλευράς της παραγγελία ή προκειμένου να διασφαλισθεί η προστασία της προσωπικής ασφάλειάς των χρηστών της σε περίπτωση κατεπείγοντος.

Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης / χρήστης  της ιστοσελίδας έχει δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης ή αντίρρησης σχετικά µε τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας, για το σκοπό αυτό, τυχόν αίτημα του θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς την επιχείρηση μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@palaska-toys.gr.

Η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες της ιστοσελίδας για αυτές τις αλλαγές. Αντ ‘αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές πολιτικής Απορρήτου.

Ειδικές αλλαγές πολιτικής και ενημερώσεις αναφέρονται στο αρχείο καταγραφής αλλαγών παρακάτω.:

Τρέχουσα Έκδοση 1.0 – 25.5.2018 (Αλλαγή απορρήτου , Ευρωπαϊκή Νομοθεσία)

preloader