Μεγάλη Ποικιλία ΠαιχνιδιώνΑσφαλείς Συναλλαγές Τηλ: 2296 023490
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τρόποι Πληρωμής

Η επιχείρηση δέχεται πληρωμές μέσω αντικαταβολής, πιστωτικών καρτών ή μετρητοίς στην έδρα της. Αποδεκτές κάρτες για πληρωμή μέσω ιστοσελίδας είναι Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club καθώς και PayPal. Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιούνται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της EUROBANK ERGASIAS με την οποία συνεργαζόμαστε.

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας σας, αφού καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στη σελίδα ταμείου του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, μεταφέρεστε στο περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας αυτόματα. Εκεί καταχωρείτε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και μεταφέρεστε πίσω στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα στοιχεία της κάρτας σας τα διαχειρίζεται αποκλειστικά η EUROBANK ERGASIAS.

Η εκτέλεση των παραγγελιών σε περίπτωση αντικαταβολής γίνεται με πληρωμή στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης με εμάς ταχυδρομικής εταιρείας με επιπλέων χρέωση. Το ποσό που επιβαρύνεστε ανέρχεται στα 2€. Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις ,τα παραστατικά πάνω από 500 ευρώ προς ιδιώτες (απόδειξη λιανικής) και 500 ευρώ για παραστατικά προς επαγγελματίες /επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης) εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή  με κατάθεση /έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση. Επίσης η εκτέλεση των παραγγελιών σε περίπτωση αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολές με ογκώδη ή βαριά αντικείμενα που αναλαμβάνει πρακτορείο μεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Στην αποστολή της παραγγελίας θα περιλαμβάνεται και το σχετικό τιμολόγιο δελτίο αποστολής.

Επιπλέον εάν επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το φυσικό κατάστημά μας δεν έχετε παρά να επιλέξετε στην Μέθοδο Αποστολής το «Παραλαβή από το Κατάστημα». Η ενημέρωση για την παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται με αυτοματοποιημένο email που αναγράφει πως η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους εξής τρόπους πληρωμής : Μετρητά-Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα.

preloader