Μεγάλη Ποικιλία ΠαιχνιδιώνΑσφαλείς Συναλλαγές Τηλ: 2296 023490
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
  >    >  Duplo, LEGO, Αγόρι, Κατασκευές - Τουβλάκια  >  Lego Duplo – Mack At The Race #10417#

Lego Duplo – Mack At The Race #10417#

24,99

Ενισχύστε την ώρα του παιχνιδιού για τους λάτρεις των οχημάτων, ηλικίας δύο ετών και άνω, με αυτό το παιχνίδι νηπίων κατασκευάζω-και-παίζω Ο Μακ στον Αγώνα (10417) που είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες Αυτοκίνητα των Disney και Pixar και που διαθέτει ένα μεγάλο κατασκευάσιμο κόκκινο φορτηγό.
Τα νήπια βοηθούν τον Μακ, το φορτηγό μεταφοράς, να έχει έτοιμα όλα τα εξαρτήματα όταν ο Κεραυνός Μακουίν κάνει μια στάση στα πιτ. Μπορούν να ρυθμίσουν τον νέο κινητήρα του με το κλειδί. Μετά, μπορούν να βοηθήσουν τον Μακ να ελέγξει τα στατιστικά στοιχεία του Κεραυνού στον υπολογιστή για να βεβαιωθούν ότι το αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι σε τέλεια κατάσταση για να νικήσει.
Με γνωστούς χαρακτήρες, απίθανα σκηνικά και διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, τα παιχνίδια κατασκευής LEGO® DUPLO® │ Disney and Pixar’s Cars εμπνέουν τις οικογένειες να απασχοληθούν και να αλληλεπιδράσουν, δημιουργώντας διασκεδαστικές ιστορίες από τις ταινίες με τον Μακ και μοιράζοντας πολύτιμα αναπτυξιακά ορόσημα με τους μικρούς τους μηχανικούς αγώνων.

Μόνο 2 απομένουν σε απόθεμα

Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 10417 Κατηγορίες: , , ,

Επιπλέον πληροφορίες

Ηλικιακό Εύρος

Φύλο

Κατασκευαστής

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

preloader